banner veresto 972 x 275 2 De smaakleverancier

Onze filosofie

Als lid van Groep van Eyck willen we de missie van de Groep verder zetten. Voortdurend innoveren, nieuwe recepturen ontwikkelen in antwoord op vragen in de markt of vaak ook vooruitlopend op de markttendensen. Nieuwe smaken, verfijning van bestaande recepturen, mondiale gerechten….noem het op, Veresto is er mee bezig!

Veresto  tekent niet alleen voor standaardrecepturen maar werkt ook op maat voor private label en B2B klanten. Bovendien bieden wij onze expertise aan voor ondersteuning in uw keuken, oplossingen, tips & advies, en dé alerte en soepele service waar u op mag rekenen.

Het transport wordt in eigen beheer georganiseerd. Veresto beschikt daarvoor over een ruim wagenpark met gekoelde lichte en grote vrachtwagens. Zodoende kunnen wij op elk moment voor u klaar staan.

Kwaliteit

Uitgekiende bereidingstechnieken garanderen knapperig verse bereidingen met een lange houdbaarheid! Gezonde, evenwichtige en vooral veilige voeding, dat is onze missie.
Om de risico’s uit te sluiten werken wij bij Veresto dan ook volgens een geïntegreerd kwaliteitssysteem waarin elke fase van het kookproces gecontroleerd wordt.