banner veresto 972 x 275 2 De smaakleverancier

Kwaliteit in maaltijd

Wenst u het gemak van een huisbereide en en evenwichtige maaltijd?

Door allerlei omstandigheden,verminderde mobiliteit, ziekte, financiële omstandigheden, drukke bedrijfsactiviteiten,… komt dit deel van de bevolking echter vaak zelf niet toe aan koken.

Veresto biedt u een pasklare oplossing !

Dagelijks leveren we een gevarieerde en gebalanceerde (dieet)maaltijden aan huis. Dit bestaat steeds uit soep, hoofdgerecht, dessert.

Zowel openbare diensten als particuliere klanten kunnen een beroep doen op onze diensten, een juiste en evenwichtige voeding is belangrijk voor iedereen.

Het nauw volgen van de seizoenen en marktaanbod zorgt hierbij voor de nodige afwisseling. Als basis is er steeds het dagmenu. Om het voor onze klanten aangenamer te maken en de service naar hem toe ernstig te verhogen voorzien wij dagelijks een keuze uit 2 extra alternatieven. Zo bieden we dagelijks naast het dagmenu een koude schotel en een suggestiekaart aan. Beide kunnen dus, voorafgaandelijk en naar believen worden gewisseld met het dagmenu.
Standaard voorzien wij bij elke menubepaling volgende diëten en combinaties ervan: Zoutarm Diabetes, Vetarm Maag en darmsparend Voor alle andere dieëten en doktersvoorschriften doen wij beroep op onze vaste diëetconsulente die onze chef adviseert in menuontwikkeling en samenstelling.

De bezorging kan gebeuren in warme of koude lijn.

Warme maaltijden

Dankzij de geïsoleerde thermoboxen blijven de maaltijden tijdens het transport op de vereiste temperatuur. We zorgen ervoor dat de leveringen mooi op tijd gebeuren waardoor de ontvanger ,wanneer hij het wenst, aan tafel kan genieten van een warme en gezonde maaltijd.

Gekoelde maaltijden

Deze maaltijden bevatten geen bewaarmiddelen en worden vers bereid. Na snelle koeling verpakken we de maaltijden in individuele porties.