banner veresto 972 x 275 2 feel the food ...

Zorgsector

De resident voelt zich thuis

De kwaliteit van maaltijden in rusthuizen en ziekenhuizen draagt enorm bij tot een gevoel van welzijn bij de bewoners. Gezonde en tegelijkertijd lekkere voeding wekt immers de eetlust op. Onze maaltijden, steeds met zorg bereid, dragen in die zin grotendeels bij tot het thuis gevoel van uw bewoner.

De einddoelstelling is steeds een volwaardige, evenwichtige, gezonde en presentabele maaltijd die bij de bewoner of klant een huiselijke sfeer oproept.

Hoe gaan wij te werk?

Bij opmaak van een ontwerp vertrekken we steeds vanuit onze basis werkwijze die aangepast wordt aan uw specifieke wensen en opmerkingen. Dit kan gaan van enkel levering tot opvolging & coördinatie ter plaatse tot aan consumptie.

Een individuele benadering is hier essentieel: wat zijn uw verwachtingen en deze van uw bewoners of klanten, wat zijn de logistieke mogelijkheden, wat is de behoefte, ...
Net zoals bij onze Thuis Taxi maaltijden, is er steeds het dagmenu.
Vanzelfsprekend houden we bij de bereiding van de maaltijden rekening met mensen die een speciaal diëet dienen te volgen, dit onder toezicht van onze dieetconsulente, die eveneens waakt verder over de energie en vitaminenwaardes.
Typische noden of wensen van de eindgebruiker worden per persoon verzameld en geconsulteerd bij elke productie.

Enkele voorbeelden van aanpassingen:

  • versneden of gemalen vlees
  • gemixte groenten
  • altijd puree
  • geen pasta
  • geen vis
  • vegetarisch menu

Wij zijn overtuigd dat het belevingsgevoel voor de eindgebruiker fel stijgt bij het aanbieden van keuzemogelijkheden. Veresto vond hierin een oplossing via een suggestiekaart. Een bundeling van een 8tal populaire gerechten die op regelmatige basis wijzigt. Deze kaart is via een beperkte voorraad op de verbruikslocatie steeds beschikbaar en kan a-la-minute geïntegreerd worden in het regeneratieproces.

We houden dan ook voortdurend de vinger aan de pols en introduceren geregeld vernieuwende concepten en ideeën.