AdobeStock_419640272.jpeg
 

Catering met (thuis)gevoel

De kwaliteit van maaltijden in rusthuizen en ziekenhuizen draagt enorm bij tot een positief welzijnsgevoel bij de bewoners en bezoekers. Gezonde en tegelijkertijd lekkere voeding wekt immers de eetlust op. Onze maaltijden, steeds met zorg bereid, dragen in die zin grotendeels bij tot het thuisgevoel van zij die ze gepresenteerd krijgen.

Ons streefdoel is om telkens weer een volwaardige, evenwichtige, gezonde en verzorgde maaltijd te serveren die bij de bewoner of klant een huiselijke sfeer oproept.

Hoe gaan wij te werk?

We vertrekken steeds vanuit onze visie en vertalen deze samen met u naar uw specifieke wensen en noden. Of het nu gaat over enkel levering of een volledig concept van A tot Z op uw locatie ter plaatse, wij denken met u mee tot elk laatste puntje op de i staat!

Een individuele benadering is hier essentieel. We toetsen samen af wat uw verwachtingen zijn, en wat die van uw bewoners of klanten zijn. We bekijken de praktische logistieke mogelijkheden. Op die manier kunnen we een ontwerp klaarmaken op uw maat.

Een blik op onze maaltijden.

We werken steeds met dagmenu’s, net zoals bij onze maaltijden aan huis. Het spreekt voor zich dat we bij de bereiding hiervan niet enkel rekening houden met smaak, versheid en variatie, maar ook met de noden van mensen die een speciaal dieet volgen. Onze dieetconsulente waakt erover dat deze noden strikt worden opgevolgd. Daarnaast kijkt ze steeds mee naar de complete voedingswaarden van de menu’s.

Specifieke noden of wensen van de klant worden per persoon verzameld en bij elke productie geconsulteerd.
Dat kan gaan van gemalen of versneden vlees, over gemixte groenten, het uitsluiten van bepaalde ingrediënten of voedingsgroepen tot een vegetarisch menu.

Wij zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van keuzemogelijkheden een positief belevingsgevoel bij de eindgebruiker bevordert. Daarom hebben we een suggestiekaart met een verzameling van een achttal populaire gerechten die op regelmatige basis wijzigt. Deze kaart is naast het dagmenu, in een beperkte voorraad steeds beschikbaar op de verbruikslocatie en kan à la minute geïntegreerd worden in het regeneratieproces.

We staan steeds open voor feedback en introduceren geregeld vernieuwende concepten en ideeën.